Mindened a művészet? Mutasd meg a telefonodon!

Mindened a művészet? Mutasd meg a telefonodon!

A művészet több ezer éve jelen van életünkben, sokszor sokféleképpen értelmezték már. Egy viszont biztos: olyan kifejezési mód, ami egyszerre misztikus, provokatív, iránymutató, megnyugtató, felkavaró, szinte bármi, ami a képzeletünkbe belefér. Az alkotások szabadon értelmezhetők, minden ember számára mást és mást jelentenek. Éppen ezért képesek arra, hogy általuk saját egyéniségünket kifejezzük, akár a telefontokon is!

Képzőművészet a telefontokon

Megláttál egy festményt, és tudtad, hogy örökre emlékezni fogsz rá? Esetleg egy szuper emlék köt valamelyik alkotáshoz? Úgy érzed, hogy egy kép hangulata egy az egyben kifejezi jelenlegi érzéseidet? Miért nem hordod a telefontokodon? Ha az egyszerűbb, letisztultabb design híve vagy, egy szép keretbe is teheted a képet. Legyen a tokod saját múzeumod fala, ahol kifüggesztheted! Ha azt szeretnéd, hogy teljesen beterítsen az érzés, amit számodra a kép jelent, akkor mindenképp a teljes tokra nyomtasd rá!   

Képek forrása: https://bit.ly/2T7oUjH ;  https://bit.ly/2WvTHsq 

Imádod a szarkasztikus humort? Szereted, ha a régi idők legnagyobb alkotásait használják a XXI. század művészi kifejezéséhez? Akkor tedd rá kedvenc montázsodat a telódra! Ha pedig konkrét üzeneted is van a külvilág számára, vagy motiválnád magad, illessz szöveget a képekre! Ezzel még jobban kifejezheted saját egyéniségedet! Kreatívtok tervezőnkben bármelyik verziót könnyedén megvalósíthatod, sőt akár másoknak is segíthetsz, hogy egyedi tokot készítsenek. Töltsd fel saját tervedet oldalunkra, és keress pénzt kreativitásoddal! Minden olyan vásárlás után, amit a te tervedet felhasználva indítanak, jutalékod adunk neked! Ha kíváncsi vagy a részletekre, ide kattints