Mindened a művészet? Mutasd meg a telefonodon!

Mindened a művészet? Mutasd meg a telefonodon!

A művészet több ezer éve jelen van életünkben, sokszor sokféleképpen értelmezték már. Egy viszont biztos: olyan kifejezési mód, ami egyszerre misztikus, provokatív, iránymutató, megnyugtató, felkavaró, szinte bármi, ami a képzeletünkbe belefér. Az alkotások szabadon értelmezhetők, minden ember számára mást és mást jelentenek. Éppen ezért képesek arra, hogy általuk saját egyéniségünket kifejezzük, akár a telefontokon is!

Képzőművészet a telefontokon

Megláttál egy festményt, és tudtad, hogy örökre emlékezni fogsz rá? Esetleg egy szuper emlék köt valamelyik alkotáshoz? Úgy érzed, hogy egy kép hangulata egy az egyben kifejezi jelenlegi érzéseidet? Miért nem hordod a telefontokodon? Ha az egyszerűbb, letisztultabb design híve vagy, egy szép keretbe is teheted a képet. Legyen a tokod saját múzeumod fala, ahol kifüggesztheted! Ha azt szeretnéd, hogy teljesen beterítsen az érzés, amit számodra a kép jelent, akkor mindenképp a teljes tokra nyomtasd rá!   

Képek forrása: https://bit.ly/2T7oUjH ;  https://bit.ly/2WvTHsq 

Imádod a szarkasztikus humort? Szereted, ha a régi idők legnagyobb alkotásait használják a XXI. század művészi kifejezéséhez? Akkor tedd rá kedvenc montázsodat a telódra! Ha pedig konkrét üzeneted is van a külvilág számára, vagy motiválnád magad, illessz szöveget a képekre! Ezzel még jobban kifejezheted saját egyéniségedet! Kreatívtok tervezőnkben bármelyik verziót könnyedén megvalósíthatod, sőt akár másoknak is segíthetsz, hogy egyedi tokot készítsenek. Töltsd fel saját tervedet oldalunkra, és keress pénzt kreativitásoddal! Minden olyan vásárlás után, amit a te tervedet felhasználva indítanak, jutalékod adunk neked! Ha kíváncsi vagy a részletekre, ide kattints

Kép forrása: https://bit.ly/3byjhS1 ; https://bit.ly/2WWP61z

Pop Art kedvelők figyelem!

Úgy érzed, hogy a régi korok művészi alkotásai túlzóak, és a legtöbbször nem a valóságot, hanem valamilyen elképzelt, tökéletes világot ábrázolnak? Akkor a pop art lesz a te világod! A populáris szóból eredő művészeti irányzat a világ valódi arcából inspirálódik, ezzel is tiltakozva az elcsépelt művészi formák és a közhelyek ellen. Ha imádod a realizmust és te is úgy véled, hogy a hétköznapi tárgyakból és jelenségekből is lehet művészeti alkotás, fejezd ki véleményed egy pop art stílusú telefontokkal! 

Képek forrása: https://bit.ly/2WvTEge ; https://bit.ly/2T6Nwco 

Visszafogott stílus a visszafogott művészeknek

Mindegy mi az, csak festmény legyen? Te magad is sokszor ecsetet ragadsz, és nekiállsz festeni? Vagy már önmagában elkápráztat a színek egyvelege? Nem feltétlenül szükséges egy konkrét műalkotás mellett döntened, a festészet és művészet iránti vonzalmad egy színes tokkal is kifejezheted. Ha megfelelő képet választasz 3D hatású tokot is készíthetsz magadnak! Gondolkodj a kedvenc színeidben, olyanokban, amiket a ruha választáskor is előnyben részesítesz. Így biztos, hogy új tokod remek kiegészítő is lesz szettjeid mellé! Ha a grafikák állnak közelebb hozzád, az egyszínű tokokon remekül mutat egy-egy vonalgrafika vagy grafitrajz is. Irány a KreatívTok tervező, ahol tényleg csak a képzelet szabhat számodra határt! 

Ha pedig még mindig nem tudsz dönteni, egyszerűen csak a művészet az életed, üzend meg ezt a külvilágnak a telefonodon lévő felirattal! 


Képek forrása: https://bit.ly/3dLGL7G ; https://bit.ly/35Z7Lhp ; https://bit.ly/3dRFThF ; https://bit.ly/2Az6iCV  

Kapcsolódó cikkek
Street Art Budapesten
Street Art Budapesten

Ami néhány éve még meghökkentő és merész volt, mára Budapesten is a mindennapok része. Egy jól kivitelezett utcai alkotás nem csupán a koszos tűzfalak eltűntetésére kitűnő, hanem sok más szempontból is felüdülést hozhat a mindennapokba.

bővebben
5 tuti képszerkesztő app a telódra!
5 tuti képszerkesztő app a telódra!

Jó képet készíteni egy telefonnal ma már nem túl nagy ördöngösség. Ahhoz azonban, hogy kitűnj a tömegből, mostanra elengedhetetlen a képekkel kapcsolatos utómunka. Szívesen hozzátennél valami extrát is egy-egy fotóhoz? A következő applikációkkal ezt könnyedén megteheted!

bővebben