5 tuti képszerkesztő app a telódra!

5 tuti képszerkesztő app a telódra!

Jó képet készíteni egy telefonnal ma már nem túl nagy ördöngösség. Ahhoz azonban, hogy kitűnj a tömegből, mostanra elengedhetetlen a képekkel kapcsolatos utómunka. Szívesen hozzátennél valami extrát is egy-egy fotóhoz? A következő applikációkkal ezt könnyedén megteheted!

Adobe Photoshop Express

Az Adobe Photoshop az egyik legjobb asztali képszerkesztő, a különböző eszközeit pedig igyekeztek a telefonos appba esetében is megtartani. A képek vágásától kezdve a szűrőkön át a fényerő és a telítettség mind-mind egyszerűen szerkeszthető ezzel az alkalmazással. A manuális beállítások mellett automatikus szűrők is megtalálhatók benne, ezekkel pedig egy gombnyomással feljavíthatod a képeid minőségét. Az alkalmazás használatához egy ingyenes ADOBE ID fiókot kell regisztrálni és már kezdheted is a képszerkesztést!


Kép forrása: https://bit.ly/36WvWxc 

Adobe Lightroom CC

Az Adobe Lightroom CC szintén az Adobe család egyik terméke, a Photoshoppal ellentétben azonban ez kifejezetten a képekkel kapcsolatos utómunkákhoz készült. Nincs olyan profi fotós, aki nem ismerné és a legtöbben valószínűleg használják is a Lightroom-ot gépükön, mobil verzióját pedig te is könnyedén elérheted! Ezzel az alkalmazással elsősorban a képek részleteit tudod módosítani és állítani, például a fények, a színek vagy a képélesség változtatásával. Ezek talán elsőre nem bírnak számodra nagyobb jelentőséggel, ha azonban megtalálod saját beállításaidat, könnyedén kialakíthatsz egy egyedi szín és képi világot, amit a fotóiddal közvetítesz.


Kép forrása: https://bit.ly/3eMFnlO 

VSCO

A VSCO különböző előre gyártott filterekkel segít, hogy képeidnek egyedi hangulatot varázsolhass. A részletesebb szerkesztésre természetesen a filteren belül is van lehetőség, így ezen belül is módosíthatsz egy-egy effektet. Alapvető szerkesztési funkciókkal bír, könnyen kezelhető, elsősorban a természetesebb, hűvös hatású képek kedvelőinek ajánljuk. A VSCO-t kifejezetten azért hozták létre, hogy az ebben szerkesztett képek minél inkább a filmekre hasonlítsanak. Plusz előfizetésért további tartalmak és filterek is elérhetők benne, ezért a VSCO kezdőknek és profiknak is jó eszköz lehet.